Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro gitar öğrenirken niye hemen çok iyi gitardan başlmayın deniyor ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Elektro gitar öğrenirken niye hemen çok iyi gitardan başlmayın deniyor ?

evet arkadaşlar gitara yeni başladım 1 hafta oldu 2.el fender stocaster alacaktım ama çoğu kişi o kadar iyi gitarla başlama yeni başlayanlar için ideal olan gitarlarla başla dediler neden acaba yorumlarınızı alabilirmiyim ?

Hevesin geçerse gitar elinde kalır diyedir, sonuçta pahalı aletler.
    Ayrıca enstrumanın iyisi kötüsü müzisyene göre değişir.

Yorum

Arkadaşın dediğide doğru aynı zamanda çalmayı öğrenene kadar elindeki enstrümanı hırpalama payın var. İllaki öğrenme aşamasında sağını solunu kurcalayacaksın, kapakların, vidaların altında neler var merak edeceksin, o yüzden de ister istemez düzgün bakmayı, çalmayı öğrenene kadar gitarını hırpalayacaksın.

Yorum

genelde pahalı her şeyi alırken bu söylenir.ilk arabanda çok iyi olmasın alışana kadar kötü araba kullan en azından çarpınca üzülmezsin vs.gitarda da aynı durum.

Yorum

Maddi olarak seni zorlamıyorsa en iyi gitarı almalısın. İyi enstrümanist olmak için iyi gitarla çalman gerek. Hırpalarsan da hırpala, sonuçta relic gitarlar en pahalı gitarlar olarak satılır (ünlü biri olmak kaydıyla) :P

Kesinlikle alabiliyorsan en üst model gitarı al, klavye, ağaç, manyetik vb. işçilik ile entonasyon problemin de olmaz, kulakların yanlış şeyler duymaya alışmaz.

Hayırlı olsun... Öyle iyi bir Fender alıp ta sonra satmaya kalkarsan da önce beni bul... :P

Yorum

Ucuz ve yeni bir gitar almaktansa, aynı paraya iyi ve 2. el bir gitar almak bana daha makul geliyor. 2. elden aldığın gitara ağır hasar vermediğin sürece hemen hemen aldığın paraya satabilirsin.

Böylece hem iyi bir gitarla başlamış olursun hem de maddi kaybın en aza iner.

Yorum

O sadece pahali gitar alinmamasi icin bir bahanedir. Sonsuz paran olsa takar miydin? Buradaki 10 yasindaki cocuklarin elinde Gibsonlar var...

Yorum

Bunun tek nedeni 15 gün sonra sıkılıp gitarı bi köşede bekletmendir.
                başka bir nedenide yok.

Yorum

Bir de bunlara ilaveten, çalmayı daha iyi öğrendiğinde, çalmak istediğin tarz değişirse gitar elinde patlamasın diye de söylenebilir. Tabi olay sonuçta senin verebileceğin paraya geliyor. Ne olursa olsun, bir hobiye ayırdığınız para ne kadar artarsa, alacağınız zevk de o kadar artar.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X